4 Maddede Neden İzmir’in ilçelerinden Narlıdere’de Yaşamalısınız?

Narlıdere, bulunduğu konum itibariyle hem İzmir trafiğinden kaçabilmenizi hem de tüm merkezi lokasyonların yanı başında olmanızı sağlıyor. Adını bir zamanlar etrafında bulunan nar bahçelerinden alan Narlıdere, İzmir’de hangi semte yatırım yapmalıyım diye düşünen herkesi ağırlamak için bekliyor! İşte yaşamak için İzmir’in en iyi ilçesi olarak anılan Narlıdere hakkında birkaç bilgi;

1) Doğanın içinde, İzmir’in en temiz ve nezih ilçelerinden biri olduğu için;
Arkasında Çatalkaya Dağı, ön tarafında ise İzmir’in mas mavi suları ile çevrelenmiş Narlıdere, Çatalkaya Dağı’nın eteklerindeki çam ormanları ile oksijen deposu bir semttir. Aynı zamanda İzmir’in boylu boyunca uzanan en temiz sularına bakar.

2) Doğanın içinde olduğu kadar İzmir’in ilçeleri arasında da merkezde olduğu için;
Narlıdere, bulunduğu konum itibari ile bir Balçova, Güzelbahçe, Menderes ilçelerinin tam merkezinde bulunur. Son dönemlerde aldığı emlak yatırımları ile gün geçtikçe gelişmeye devam eden ilçe, düzenli kentleşme ve gayrimenkul imkanlarıyla İzmir’in yaşamak için en ideal semtleri arasında yer alıyor.

3) Gayrimenkul yatırımları ile en düzenli kentleşen İzmir ilçesi olduğu için;
Gayrimenkul yatırımları ve yapılan yeni projeler ile kentleşmeyi en düzenli yaşayan ilçelerin başında Narlıdere geliyor. İzmir’in en prestijli semtlerinden biri olan Narlıdere, doğa ile şehir hayatını bir arada yürütebilen ender ilçeler arasında yer alıyor.

4) Metronun geleceği semtlerden biri olduğu için;
2018 yılı itibariyle İzmir metrosunun yeni duraklarından biri olan Narlıdere için çalışmalar başlatıldı. 6 Haziran’da temel atma töreni gerçekleşen metro ile Altay – Narlıdere arası metro yakında hayata geçecek. Bu şekilde ulaşım imkanları ve merkezi konumu ile değerine değer katacak Narlıdere’de gayrimenkul fırsatlarını kaçırmayın.

5) Kültürel dokuyu koruyup kentleşme anlayışını tamamiyle benimsemiş bir ilçe olduğu için;
İzmir ilçeleri arasında büyük bir problem haline gelen aşırı nüfus artışı ile beraber yabancılaşma sorununa Narlıdere ilçesinde rastlamak pek mümkün değil. Düzenli kentleşme ile gelen gayrimenkul yatırımları ile yapılaşma hususunda tutarlı ve kaliteli bir gelişim gösteren Narlıdere, buna rağmen sosyal, kültürel ve özellikle tarihsel benliğini de korumaya devam ediyor.

Fiyat, ödeme planı ve detaylı bilgi için formumuzu doldurun sizi arayalım!